Mario Zwerver

Van Gerwen Taxi BV

Over de chauffeur

Mijn naam is Mario Zwerver, al meer dan 25 jaar taxichauffeur. Eerst voor Jansen Taxi uit Nuenen en later overgenomen door Van Gerwen Taxi.

Naast chauffeur leidt ik nieuwe chauffeurs op en begeleid ik andere collega’s. Samen moeten we zorgen voor kwaliteit, de klant moet weten dat wij er gezamenlijk alles aan doen om de ritten precies uit te voeren wat er van ons verwacht wordt.

Naast het gewone taxi werk vind ik het geweldig om ook voor Taxibrainport te rijden, de straat taxi blijft toch nog altijd een heel mooie afwisseling van het overige zakelijke vervoer wat ik veel doe. Elke dag is anders en iedere rit is weer een uitdaging, zo hou je het makkelijk 25 jaar vol. Als de klant tevreden uitstapt, dan heb ik het goed gedaan en dat voelt goed!

Ook alle nieuwe ontwikkelingen op de centrale en met de nieuwe app is natuurlijk fantastisch, de klant ziet waar je rijdt en hoe laat je arriveert, ook wat het kost en ze kunnen meteen betalen, gewoon perfect.Ik weet al meer dan 25 jaar dat kwaliteit weldegelijk telt, dat klanten alleen maar terug komen als je het goed doet, we hebben dan ook een prachtig team om dit samen te realiseren, zowel bij Van Gerwen Taxi als bij de nieuwe samenwerking Taxibrainport.

Info

Naam:
Mario Zwerver
Bedrijf:
Van Gerwen Taxi BV
Voertuig:
Mercedes E220 Estate
Werkdagen:
Ma / Di / Wo / Do / Vr / Za / Zo

Deze chauffeur reserveren?

Bel 040 - 25252525

Aangesloten chauffeurs

Naam
Carin van Gisbergen van Rooij Carin van Gisbergen van Rooij
Jos Velleman Jos Velleman
Appie Aabakrimi Appie Aabakrimi
Mario Zwerver Mario Zwerver
Wilbert Zwegers Wilbert Zwegers
Ron van Gisbergen Ron van Gisbergen
John van der Heijden John van der Heijden

Ook aansluiten bij de TTO van Eindhoven?  

Wil je als bedrijf of eigen rijder ook aansluiten bij de kwaliteits TTO van Eindhoven? Neem dan contact met ons op.
Aansluiten bij Taxibrainport is alleen mogelijk als je voor kwaliteit gaat en voldoet aan alle eisen van de TX en TTO.
Je kunt hier altijd over informeren. Investeren in Taxibrainport, is een goede investering die veel meer oplevert dan dat het kost en is niet te vergelijken met andere TTO’s.
Via de professionele centrale sta je altijd in verbinding en komt er werk terug, gegarandeerd!


 

Contact