AppAcab

De taxi-app voor Eindhoven en de rest van Nederland.
Snel bestellen en betalen via je mobiel.

De beste taxi’s van Eindhoven, allen in bezit van TX keurmerk en TTO vergunning van de gemeente Eindhoven. Altijd kwaliteit en niet duurder. Ervaar het gemak van appAcab, één taxi-bestelapp voor in heel Nederland. appAcab heeft het snelst groeiend netwerk van taxi’s in heel Nederland, is 24/7 beschikbaar en persoonlijk bereikbaar. Afrekenen kan contant, via iDeal, met pin of creditcard.

Ervaar het gemak van appAcab, één taxi-bestelapp voor in heel Nederland. appAcab heeft het snelst groeiend netwerk van taxi’s in heel Nederland, is 24/7 beschikbaar en persoonlijk bereikbaar. Afrekenen kan contant, via iDeal, met pin of creditcard.

Het gebruik van appAcab is zeer eenvoudig. Download de app in de Appstore of Google Play. Maak, indien gewenst, een account aan of bestel direct je taxi. Voor een reservering kun je in het bestelmenu de datum en tijd aanpassen.  

Door GPS kun je de taxi bestellen, ook als je niet precies het adres weet waar je je op dat moment bevindt. Vóór het bevestigen van je boeking berekent de app de ritprijs en de duur van de rit. Na je bestelling zie je welke taxi er naar je onderweg is. Volg je taxi op de kaart en zie live wanneer de chauffeur arriveert.

appAcab is een samenwerking tussen professionele taxibedrijven in Nederland. Op dit moment is appAcab beschikbaar in de vijf grote steden waaronder Eindhoven en wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding tot landelijke dekking.

appstore     googleplay

phone